Tot ce trebuie să ştii despre răceala de vară

Tot ce trebuie să ştii despre răceala de vară

 

În ciuda temperaturilor crescute de afară, foarte mulţi oameni răcesc şi vara. Astăzi vom încerca să vedem care sunt principalele cauze ale răcelilor de vară şi cum anume le poţi trata rapid şi eficient.

Cele mai frecvente cauze ale răcelii de vară
Motivele pentru care răcim vara pot fi diverse. În primul rând, unul dintre principalii factori care stau la baza acestei probleme este aerul condiţionat. Fixarea aparatului de aer condiţionat la o temperatură mult prea mică faţă de temperatura de afară duce la ceea ce specialiştii numesc şocuri termice, iar acestea sunt responsabile mai devreme sau mai târziu de starea noastră de rău.

 
Pe de altă parte, răceala de vară mai poate avea ca şi cauză consumul de alimente şi băuturi foarte reci, cu care suntem obişnuiţi în zilele caniculare.

Simptomele răcelii de vară
Principalele simptome ale răcelii de vară sunt nasul înfundat, febra, durerea de cap, tusea, durerea de gât şi, de cele mai multe ori, starea generală proastă. Majoritatea răcelilor de vară durează de obicei până la şapte zile.

Tratamentul răcelilor de vară
Cel mai eficient mod în care poţi scăpa rapid de răceală este să te odihneşti suficient, să consumi multe fructe şi legume proaspete, ceaiuri de plante (dar nu reci), supe şi, eventual, să iei un supliment de vitamina C.

Dacă vrei să fii sigur că vei scăpa rapid de răceală este recomandat ca dimineaţa să bei un pahar de suc proaspăt de portocale. Alimentaţia echilibrată şi cele 8 ore de somn pe noapte îţi vor ajuta organismul să se refacă în cel mai scurt timp.

Foarte important de menţionat este şi faptul că uneori răceala nu trece de la sine, majoritatea oamenilor având nevoie de tratament medical. Pentru a preveni alte probleme de sănătate consulta-ţi medicul de familie şi fereşte-te de automedicaţie.

Sursa: Racelile de vara – Cauze, simptome, tratament – Lifestyle > teen.unica.ro http://teen.unica.ro/detalii-articol/stiri/tot-ce-trebuie-sa-stii-despre-raceala-de-vara.html#ixzz4oOyfMAYs

2 Responses so far.

 1. Durata cursului este de 3 săptămâni. În faza cronică poate fi repetată.
  Contraindicații Bactefort picături nu există. Excepțiile sunt răspunsul alergic la orice componentă care face parte.
  În cazul în care pentru a cumpăra Bactefort în România.
  Vand picătură originală Bactefort în România într – o farmacie nu poate, numai pe site – ul oficial al producătorului, este în prezent în acțiune – preț redus cu 50%.
  Numai azi! 50% reducere!
  Opinii ale medicilor.
  recenzii bune și rele ale medicilor și consumatorilor cu privire la Bactefort sunt de interes, deoarece expertii medicali considera efectul medicamentului din punct de vedere profesional. În special, acestea să acorde o atenție la compoziția sa unică, accentuează siguranța utilizării.
  „Se pare că există un medicament pentru combaterea paraziților, care pot fi numite universale. Universalitatea presupune capacitatea de a distruge o varietate de specii de paraziți (a fost necesar pentru a afla mai întâi ce fel de stabilit în corpul uman, iar apoi ridica o pregătire specială pentru ea). În plus, versatilitatea poate însemna versatilitate, deoarece aceasta nu înseamnă numai trata, dar, de asemenea, servește o funcție preventivă, întărește organismul uman. Este, desigur, picături Bactefort, care recomanda cu îndrăzneală “. http://meinebewertung.org/ro/picaturile-el-macho-pentru-barbati-sensatii-feerice-si-un-sex-sanatos.html In plus, daca te vei grabi, o sa scoti din buzunar D OAR 139 de lei, in loc de 279 , ceea ce inseamna o reducere mai mult decat semnificativa. Totusi, pentru ca tu sa fii sigur ca o sa te poti bucura de promotie, trebuie sa te grabesti deoarece stocul este pe terminate, moment in care pretul va reveni la normal.
  In perioada aceasta au aparut foarte multe suplimente, creme, geluri, dispozitive si chiar spray-uri pentru marirea penisului. Toate, din descrierile producatorilor functioneaza aproape pe acelasi principiu, sau ma rog, ar trebui sa functioneaza, ca majoritatea sunt niste tepe ordinare.
  Orice barbat se lauda cu “ dimensiunile ” sale, adesea, insa, exagerand, deoarece un penis mai mare este perceput ca fiind un semn suprem de barbatie. In cazul in care te afli printre acei barbati care au darul de a exagera putin, am o veste buna, caci se pare ca vei putea, in curand, sa zici o dimensiune si sa fie … reala, cel putin asa spun producatorii. Cum?
  Despre Macho Man Spray.
  Am gasit pe Internet un produs destul de interesant, denumit Macho Man Spray. Acestuia i se face reclama ca fiind un produs care asigura o crestere naturala a organului genital masculin si poate sa mareasca perioada actului sexual cu pana la trei ore mai mult, intarind erectia si fiind, se pare, o alegere a producatorilor de filme erotice, deoarece ar avea rezultate exceptionale, garantate de catre producatori, totul realizandu-se in doar patru saptamani. http://meinebewertung.org/ro alții

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *