Adresa: Str. Anghel Saligny, nr.108, bl.2B, sc.2, ap.22, Galati Program: 08:00-20:00 Email: romar1.farm@gmail.com

Despre noi - Farmacia Romar Farm

    Momentan esti aici!
  • Home
  • Despre noi

Despre noi

Peste 21 ani de activitate farmaceutica in Galati

In anul 2002 a fost deschisă prima farmacie din actuala reţea de farmacii Romar Farm, urmând ca în anul 2004 să inaugurăm următoarea farmacie. Am reuşit încă de la început să ne menţinem în domeniul farmaceutic din Galaţi datorită onestităţi, profesionalismului şi dragostei faţă de oameni. Suntem bucuroşi că după 21 ani de activitate, familia Romar Farm a ajutat şi a consiliat un număr mare de pacienţi.

Farmaciile Romar Farm a pornit ca o afacere de familie în care principalul obiectiv a fost şi este îmbunătăţirea continuă a calităţii serviciilor farmaceutice oferite. Filosofia noastră este: grija şi respectul faţă de pacienţi. Faptul că nu suntem afiliaţi niciunui producător sau distribuitor de produse farmaceutice ne permite să fim obiectivi în recomandările făcute, lucru care în timp a dus la crearea unei strânse legături între noi şi pacienţii noştri.

O dovadă în plus a faptului că farmaciile Romar Farm sunt orientate către pacienţi, şi nu către profit, este conceptul de farmacie promovat.

Trebuie să mai adăugăm că Farmacia Romar Farm Galaţi este printre singurele farmacii din Galaţi care deţine un laborator unde preparăm medicamente din reţetele pacienţilor noştri şi pe care punem un accent