Adresa: Str. Anghel Saligny, nr.108, bl.2B, sc.2, ap.22, Galati Program: 08:00-20:00 Email: romar1.farm@gmail.com

Produse de ingrijire personala ce se vand in farmacia noastra - Farmacia Romar Farm

Produse de ingrijire personala ce se vand in farmacia noastra

iunie 28, 2023 romarfarm1 Comments Off

Există o varietate de produse de îngrijire personală disponibile în farmacii. Iată câteva exemple:

  1. Produse pentru igiena orală: paste de dinți, periuțe de dinți, ață dentară, apă de gură, periuțe interdentare, irigatoare dentare.
  2. Produse pentru igiena corporală: săpunuri, șampoane, balsamuri de păr, loțiuni de corp, deodorante, antiperspirante, produse de epilare (creme, ceară, aparate de ras), produse de îngrijire a părului (măști de păr, uleiuri, tratamente specifice).
  3. Produse pentru igiena intimă: săpunuri și geluri de igienă intimă, tampoane, absorbante, șervețele umede, creme și lubrifianți intimi, probiotice vaginale.
  4. Produse pentru igiena ochilor: picături oftalmice, soluții de curățare pentru lentile de contact, comprese sterile.
  5. Produse pentru îngrijirea pielii: creme hidratante, creme antirid, loțiuni de curățare, tonere, exfoliante, măști de față, produse pentru acnee și imperfecțiuni, produse pentru protecție solară.
  6. Produse pentru igiena urechilor: picături pentru curățarea urechilor, bețișoare pentru urechi, soluții de curățare a urechilor.
  7. Produse pentru igiena picioarelor: creme și loțiuni pentru îngrijirea picioarelor, spray-uri și pudre antiperspirante, creme pentru calcaie crăpate, ciorapi medicinali, produse pentru tratarea micozelor.

Aceasta este o listă generală și disponibilitatea produselor poate varia în funcție de farmacie și regiune. Pentru a obține produse specifice, este recomandat să consultați farmacistul sau să verificați oferta farmaciei în care doriți să faceți achizițiile.